Trezește-te, femeie!

0
6012

În fond, la ce naiba avem nevoie, noi, femeile, de intuiție? Ca să ne facă viaţa un iad? Ca să murim şi să înviem de tot atâtea ori până când realitatea îi dă sau nu dreptate? Acum nu mai vreau să las nimic nespus, neatins, neîntinat, căci puroiul trebuie scos și dezinfectată rana, oricât de mare ar părea că este suferința. Vorbim de femei, nu de găini, da?

Așadar,

Dacă te evită din senin, luni la rând, trebuie să-ți dea de bănuit. Nu e normal aşa.

Dacă uită că, înainte de a fi menajeră şi bucătăreasă, ești femeie, trebuie să-ți dea de bănuit. Nu e normal aşa.

Dacă te tratează ca pe o mobilă, dar nu suficient de „mobilă” atunci când nu termini lista de treburi la timp, în timp ce el se uită, deranjat vizibil de zgomotul, din jur, la eternul televizor, trebuie să-ți dea de bănuit. Nu e normal aşa.

Dacă îți explică că viața în doi ajunge la un nivel de rutină în care obligațiile, datoriile şi responsabilitățile devin unic liant al cuplului, trebuie să-ți dea de bănuit. Nu e normal aşa.

Dacă nepăsarea îți este cel mai dulce alint, iar indiferența îți semăna a tandrețe, în timp ce tăcerile lui se transformă des în furtună la prima ta privire întrebătoare… trebuie să-ți dea de bănuit. Nu e normal aşa.

Nu, asta nu este normalitatea… O pseudo-viaţă, servită sleită, dar prompt, pe care el, mai mult ca sigur, o folosește drept paravan…

Trezește-te, femeie! Căci intuiția ta țipă și, dacă ar avea cum, sunt sigură că ți-ar da o smetie peste ochi. Căci nu, sub nicio formă nu e „normal” aşa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord