Uită-mă, iubitule!

0
3140

Nu toate relațiile sunt sortite eșecului, însă majoritatea iubirilor, da. Adevărul este că iubirile mor mai repede decât relațiile și cred că de asta mă tem cel mai mult. Prefer să nu am o relație cu tine, decât să fiu martorul agoniei prelungite și chinuitoare a iubirii noastre. Și simt că, dacă nu-ți spun acum „adio”, asta ne așteaptă și pe noi. Încă te iubesc și vreau să păstrez asta ca pe cel mai sfânt dar al vieții. Adânc, în piept, nu la vedere, pe piept.

Până la urmă este adevărat: nu e suficient doar să iubești pentru ca o relație să meargă, așa cum nu e suficient să ai o relație ca să iubești. Sunt lacomă, recunosc, și vreau și una, și alta. Și, până acum, din fericire, am avut amândoi parte de așa ceva… însă ne apropiem de o răscruce și vreau să luăm cea mai înțeleaptă decizie, căci va fi una ireversibilă. Prefer să sufăr acum în urma a ceea ce pot controla, decât mai târziu, mai mult și mai pustiitor, în urma a ceea ce urmează să ne scape de sub control. Știu că simți la fel, deși nu crezi că asta este unicul mod de a ne salva iubirea.

Plec și-ți cer să mă uiți, dacă asta te ajută. Dacă așa te vei simți răzbunat. Dacă așa vei putea trece mai ușor mai departe. Aș vrea doar să știi că… eu nu o voi face!

Amalia Sin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord