Un bărbat pune capăt unei căsnicii de 20 de ani după ce secretul soției sale a fost dezvăluit în timpul unei cine aparent banale

Infidelitatea poate părea o experiență incredibil de dureroasă și, probabil, niciunul dintre noi nu își dorește să se confrunte cu ea. Fie că este cauzată de așteptări exagerate, o inimă frântă sau de o stimă de sine inadecvată, se întâmplă des și rămâne motivul numărul unu pentru care căsniciile se destramă.

Un bărbat a aflat recent că soția sa avea un schelet în dulap și, în ciuda faptului că au fost căsătoriți fericiți timp de 20 de ani, bărbatul disperat nu o poate ierta nici până în ziua de azi.

Căsnicia bărbatului părea să fi fost extrem de fericită și împlinită în tot acest timp

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a scris pe Reddit pentru a găsi alinare și sfaturi de la internauți. El și soția sa, în vârstă de 44 de ani, au fost căsătoriți și fericiți împreună timp de 20 de ani. Bărbatul și-a spus povestea, precizând că el și viitoarea sa soție au început să se întâlnească în liceu, când el era în primul an de liceu, iar ea în ultimul. În primii doi ani de facultate ai soției sale, în timp ce el era la liceu, au avut o relație la distanță.

Amândoi au studiat la un colegiu universitar timp de un an, iar apoi au mers la universitate în același oraș timp de un an. De atunci, au locuit împreună. Cuplul s-a căsătorit în vara de după ce bărbatul a absolvit universitatea. Căsnicia lor a fost destul de bună până acum pentru ambii soți, cel puțin așa credea bărbatul. Recent, el a decis să inițieze procedura de divorț deoarece a descoperit că soția i-a fost infidelă cu mai mulți alți bărbați, iar perioada în care s-a întâmplat a fost cea mai dureroasă revelație pentru el.

Teribilul secret a fost dezvăluit în timpul unei banale cine cu prietenii

Într-o zi, imediat după Crăciun, soții au decis să se întâlnească cu niște prieteni ai soției bărbatului, care o cunoșteau pe aceasta încă din timpul școlii. Au vorbit despre multe lucruri, iar soția bărbatului a menționat că se cunoșteau din liceu. Fostul său coleg de cameră de la facultate a comentat că este o nebunie că s-au cunoscut în liceu, au petrecut câțiva ani nebuni în facultate și apoi au ajuns împreună. Bărbatul a intrat în joc și a comentat că nu știa dacă soția lui era la fel de nebună ca el.

Colega de cameră a început să povestească o întâmplare, dar soția bărbatului a întrerupt-o brusc și a spus că se simte inconfortabil în legătură cu asta. Bărbatul a scris că a simțit că se întâmplă ceva, așa că a spus că, de fapt, începuseră să se întâlnească în liceu și că au fost împreună pe toată perioada în care soția sa a fost la universitate. Toți prietenii soției sale erau foarte tăcuți, iar restul cinei a fost ciudat. La ieșire, unul dintre ceilalți colegi de cameră l-a luat pe bărbat deoparte și i-a spus că ar trebui să aibă „o conversație sinceră” despre ceea ce se întâmplase în facultate.

Bărbatul nu poate accepta recenta dezvăluire

În drum spre casă, el și-a întrebat soția, iar aceasta a fost complet șocată. Ea a spus că detaliile vieții lor din facultate nu erau importante. Când soții au ajuns acasă, bărbatul i-a spus soției sale că va sta acasă la fratele său până când ea va fi pregătită să vorbească despre ceea ce se întâmplase la universitate.

A doua zi, femeia a ieșit în față și a recunoscut că l-a înșelat cu „mai mulți” bărbați în primii doi ani de facultate. Ea a spus că nu s-a gândit la nimic la momentul respectiv pentru că erau la distanță și nu credea că o poveste de dragoste din liceu va dura. Bărbatul i-a cerut mai multe detalii, iar ea i-a spus că au fost cel puțin 10 bărbați diferiți, inclusiv trei pe care i i-a prezentat ca prieteni atunci când venea în vizită în weekenduri și unul cu care încă mai ținea legătura. Bărbatul a decis imediat să depună o cerere de divorț.

Mulți oameni îi spun acum că nu ar trebui să își arunce căsnicia la gunoi din cauza câtorva greșeli din trecut. Dar bărbatul este convins că faptul că l-a înșelat cu mai mulți bărbați de-a lungul anilor este inacceptabil, indiferent de momentul în care s-au întâmplat lucrurile. Iar faptul că ea a continuat să aibă relații cu acești bărbați de față cu el a fost o lipsă de respect intolerabilă. Cuplul are doi copii, dar aceștia au 17 și 19 ani, iar bărbatul este sigur că aceștia vor înțelege de ce trebuie să pună capăt căsniciei.

sursa: genial.guru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here