Adevărata curvă nu e femeia care îți oferă plăceri contra cost…

6
179652

Adevărata curvă nu-și vinde corpul, ci prietenii.

Adevărata curvă nu e femeia care îți oferă plăceri contra cost, ci persoana care-ți zâmbește cu ipocrită amabilitate, în timp ce ține ascuns cuțitul pe care ți-l va înfige în spate când îți va fi lumea mai dragă.

Adevărata curvă se preface că este onestă, te ia de mână și-ți jură credință, prietenie, fidelitate sau, după caz, corectitudine și profesionalism în afaceri și chiar de a doua zi se desfată în paturi străine, te desființează în fața tuturor sau îi manipulează pe cei din jur cu dibăcie, doar pentru a te distruge.

Adevărata curvă urlă în gura mare că îți este apropiat, că te admiră și că nu vrea decât să te susțină, în timp ce te mănâncă de cur pe unde apucă și te sapă cu vrednicie, invidiindu-te profund.

Adevărata curvă minte la fel de natural precum respiră și, dacă este dovedită, rânjește mârșav în timp ce proliferează noi minciuni, menite să-i demonstreze presupusa inocență, ba, mai mult, să scoată în evidență că dacă există vreun mincinos, atunci acela nu poți fi decât tu. Și asta în timp ce continuă să zâmbească și să te asigure de sinceritatea și devotamentul său. Adevărul este că problema ești tu, că faci figuri și vrei numai adevărul și nu te mulțumești cu lingușiri și alte mizerii, fără să-ți dai seama ce șarpe încălzești la sân.

Adevărata curvă și-ar vinde dinții, ochii, plămânii și, bonus, sufletul ca să ți se poată urca în spate, ca să se poată împăuna cu reușitele tale, ca să-și poată f*te partenerul de viață, ca să poată trăi în locul tău, viața ta pentru că o merită mai mult decât tine și, oricum, ar face-o mai bine.

Adevărata curvă, dacă ai făcut greșeala să o iubești și să o iei acasă, nu va avea liniște până când nu te ma mânca de viu, de la interior, precum un cancer. Te va căpușa, dar cu pasiune, de asta poți să fii sigur.

Adevărata curvă e acea persoană de care ți se face scârbă de la primele-i cuvinte prefăcute ce, sub aparenta dulceață, scuipă otravă, și care, când vede că iei distanță, ți se bagă și mai mult în suflet, cu și mai multă prefăcătorie.

Adevărata curvă nu face trotuarul, ci ocupă poziții dintre cele mai variate în societate, urmându-și cu perseverență scopurile, călcând pe cadavre și împrăștiind, cu generozitate, rahat.

Adevărata curvă ți-e, de multe ori, prieten(ă), iubit(ă), partener de afaceri…

6 COMENTARII

  1. Adevarata curva e prieten, iubit, partener de afaceri… sora, fratele, chiar si parintii… care iti vor tot binele asa cum il vad ei, fara sa tina cont de ceea ce simti tu si iti infig cutitul cand mai putin te astepti… se vorbeste mult de iubire, dar cand cuplul e format si parintii isi baga coada, de surori frustrate si neimplinite de invidie si barfa… de frati ce te reneaga… de astea de ce nu discutati… e usor sa iubesti, sa faci un cuplu… cand apoi incep cei din jur, chiar din familie, sa te manance, ce faci cu iubirea?? o lasi, o tii?? cati s-au despartit din cauza parintilor… cati au suferit… desi se iubeau… cati copii distrusi de bunici, sufocati de iubirea aia de care zic. A, o au… dar nu pentru ei. cata ură mai poate suporta iubirea???

  2. Cumnata/sora atunci când o primești în casa zilnic mai bine de 10 ani, o ajuti cu tot ce poți și apoi are pretenții la casa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord