„Am făcut-o pe m*ista aia”

0
3046

Când vine vorba de ură, dacă vrei ceva fin, frumos, lasă-le pe femei. Sunt în stare să se sfâșie între ele, nu cu dinții, ci cu vârfurile unghiilor, insistând cu răbdare diabolică. Des și repetat, căci niciodată nu obosesc când e vorba de distrus o altă femeie pe care, de multe ori, nici nu o cunosc, dar, nu-i așa, ori te solidarizezi cu un oarecare argument în te miri ce confruntare ori nu.

Există nenumărate tabere între femei: slabe și grase, mame și ne-mame, înalte și scunde, frumoase și mai puțin frumoase, deștepte și proaste, gospodine și corporatiste, pițipoance și fete cuminți și tot așa. Te doare mintea, dar uneori este nevoie doar de două femei ca să ai două tabere ce se înfruntă sângeros, pe orice subiect, nu contează, important este că ele s-au poziționat ca berbecii, una în fața celeilalte, bucuroase că se pot lovi în coarne, cap în cap.

Nu, să nu aveți senzația că este vreo miză în toate aceste penibile certuri, discuții, socoteli și păruieli feminine, în afară de satisfacția că „am făcut-o pe… aia” – iar în locul punctelor de suspensie, în funcție de inspirația „învingătoarei” poate urma „tuta”, „m*ista”, „idioata”, „îngălata”, „împuțita” șamd etc și tra la la.

Je-nant, dragi femei! Mai mult decât jenant. Ne consumăm energia, timpul și nervii cu tot felul de mizerii. Ne simțim bine în troaca de porci în care ne aruncăm reciproc și adrenalina provocată de injurii și amenințări contrabalansează frustrarea și greața de care dăm pe afară…

Chiar este mai palpitant să mâncăm un rahat cu sau fără moț decât să ne vedem de treaba noastră?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord