Bărbații buni nu au sclipici…

1
4679

Bărbații buni nu au sclipici, așa că nu îi vezi de la distanță. Uneori, nici când îi ai chiar sub nas. Ei nu fac caz de propria persoană, nu-și dau pe spate – cu masculinitate, desigur – ochii și podoaba capilară, nu sunt neapărat în trenduri și nici nu sunt ostentativi.

Bărbații buni nu au lipici, așa că rar prind muște. La prima vedere, nu par mereu atractivi, interesanți sau misterioși. Mai mult, politețea lor e desuetă și plictisește, vorba lor nedusă în club și nescoasă în lumea „bună” nu are niciun fel de cotație pe piață.

Bărbații buni nu fac față concurenței. Nu-și defilează masculinitatea prin fața niciunei femei, nu prea au „pătrățele” și, chiar și atunci când au trăsături armonioase, prin ochi de femeie se văd ca fiind „față de prost”. Nu înjură teatral, nu sunt nesimțiți ca să-și arate supremația în ciuda oricăror reguli și mai ales în ciuda bunului simț elementar, nu sunt gata în permanență să sară la bătaie sau să facă o „combinație inteligentă”. Ce să mai, nu sunt deloc șmecheri.

Bărbații buni sunt „slabi”. Au sentimente, suferă, le pasă, se implică, se emoționează și, culmea, nici măcar nu se rușinează s-o arate.

Bărbații buni nu sunt corect semnalizați. Nu ți-i prezintă nimeni pentru că nu sunt cool. Nu sunt populari pentru că nu reprezintă un model „macho”. Sunt rezervați cu femeile pentru că, în general, ele îi ignoră sau doar le tolerează prezența din motive bine întemeiate și cel mai adesea cât se poate de egoiste.

Bărbații buni nu au tupeu, nu știu să agațe, nu știu să se vândă, nu știu ce le place femeilor „adevărate” din ziua de azi… și parcă nici bani de buzunar nu au suficient de mulți.

Concluzia? Ei, bine, da, bărbații buni nu „merită” o femeie bună! Sub nicio formă!

Ei merită o femeie… memorabilă!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord