Cine a zis că e greu să fii femeie?

0
3675

Nu trebuie decât să gândești ca un bărbat, să te comporți ca o doamnă în societate, ca o gospodină în bucătărie și ca o curvă în pat, bineînțeles, să arăți în permanență ca o tânără duduie și asta în timp ce trebuie să tragi și să muncești ca un cal de povară.

Nu trebuie decât să fii amabilă, bună, caldă și blândă, cu zâmbetul pe buze tot timpul, să rezolvi toate problemele familiei tale, să te pui mereu pe ultimul loc, dar să nu te neglijezi, să le dedici absolut tot timpul tău, dar să-ți faci și pentru tine.

Nu trebuie decât să mângâi, să ocrotești, să iubești, să te sacrifici și să te mulțumești cu faptul că ai făcut-o și nimic mai mult, căci înapoi primești reproșuri și nemulțumiri pe care trebuie să le procesezi și soluționezi, din nou cu un zâmbet larg și cu o profundă conștiință a vinei de a nu fi fost perfectă în tot ceea ce ai de făcut. A, și fără frustrări, te rog!

Nu trebuie decât să fii prezentă (mă rog, omniprezentă ar fi mai corect), dar fără să ți se simtă această prezență, decât în măsura în care este nevoie de tine.

Nu trebuie decât să strălucești, să inspiri, să fii muză și să miroși a flori de tei (sau Chanel mai bine), și asta în timp ce, în cuptor, duduie oala cu sarmale din care tu nu trebuie să guști decât boabele de piper, căci altfel ai fi o nesimțită căreia nu-i pasă cum arată.

Nu trebuie decât să corespunzi standardelor, să accepți discriminarea ca pe un dar și să pleci capul smerită ori de câte ori ți se face o nedreptate.

Nimic mai simplu, nu-i așa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord