Dacă nu răspunzi avansurilor unui bărbat, ești curvă

0
6650

Asta este concluzia celor care încearcă să agațe femei pe net cu replici de tip „Bună cf”. Iar dacă nu primesc niciun răspuns (sau sunt automat restricționați), atunci sunt de părere că numai o curvă ar putea să ignore bărbați străini, nerăspunzând instantaneu tentativelor lor de a pune mâna pe o femeie, măcar și virtual.

Deși se spune că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, problema este că acolo unde nu sunt o minimă educație și un nivel minim de bun simț de comportament în societate (online sau offline), însăși societatea (și nu Dumnezeu) trebuie să-i ceară mitocanului să se civilizeze sau să se retragă în copacul din care dă semne că tocmai a coborât (ce-i drept, prea devreme, nefiind pregătit să conviețuiască între oameni și nu între animale bipede).

În primul rând, femeile nu sunt haine să le „agăți” și nici nu s-au născut pentru a fi la dispoziția niciunui bărbat – cu atât mai mult necunoscut – care are chef de conversații sau nu numai și are senzația că internetul este exact balta aia despre care alți înțelepți i-au tot spus lui că „are pește”. Iar atunci când este ignorat, își iese din minți, inocent și neprihănit în comportament și intenții, că ce vină are el dacă femeile care-l ignoră sunt „curve” și îl evită pur și simplu?

Greu e să fii femeie, greu e să fii bărbat într-o epocă în care ai la îndemână atâtea mijloace de comunicare și socializare și tu nu știi ce să faci cu ele, preferând să dai cu mucii în fasole, că atâta poți, că așa ai fost învățat sau poate pentru că ai senzația că așa se comportă un „bărbat adevărat”. Nimic mai greșit, evident!

Dar cum majoritatea dintre acești bărbați nu vor pricepe în veci nimic din propriul comportament, să nu exagerăm și să avem speranța că vor renunța la mitocănie și nesimțire. Așadar, „bună cf” și derivatele venite online de la necunoscuți nu pot primi din partea unei femei decât un singur răspuns: „block”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord