„Dacă vă plac masculii, serviți și vă potoliți, fără să dați explicații”

Fetelor, perpeliți bărbatul, ca să nu vă părăsească și, dacă vă părăsește, schimbați uleiul! Ce tot atâtea lacrimi și atâta suferință? Vă tot plângeți că ăia buni sunt luați, că au dispărut de pe tarabă bărbații adevărați. Voi vă auziți? Nu vedeți câte femei divorțează și încă de a doua zi se vede pe chipul lor bruma de fericire cum crește, nu înțelegeți că libertatea scutește fruntea de riduri, voi chiar nu vedeți că dacă nu ai cu cine, merge să mănânci și singură din ciocolată?

M-am uitat prin mai multe florării și nu au bilete puse cu interzis femeilor, nu există așa ceva. Dacă vă plac florile, dați năvală și vă săturați. Dacă vă plac masculii, e la fel, consumați până vă faceți plinul, serviți și vă potoliți, fără să dați explicații.

Nu vrei sfrijiți, nu servești, nu vrei opăriți, îi ocolești, vrei cu ochi albaștri și nu au, le pui lentile de contact. Ce tot atâta văicăreală când ei, sensibilii, stau speriați și așteaptă să fie băgați în seamă. Fiți și voi mai înfipte că acum bărbatul nu mai are voie, din punct de vedere legal, să fluiere și să vă agațe pe stradă. Ați vrut legi și acum s-a votat, flirtul și-a diluat aripile, mai bine zis, i-au fost frânte. Nu bărbatul este vinovat de lipsa curajului de a mai aborda femeia. Vă plângeți că nu mai există bărbați adevărați și, pe de altă parte, nici nu vreți să-i educați, să le dați în scris listele cu cererile voastre, cu doleanțele Măriilor și ale Elenelor și Sânzâienelor voastre.

Fetelor, bărbatul crud nu-i bun nici de salată, are nucile verzi și prazul subțire. Reveniți la piață și alegeți mai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here