De ce nu mă impresionează bărbații frumoși și de succes

Bărbații frumoși și de succes fac pe inabordabilii și sunt, de cele mai multe ori, atât de îngâmfați, că ai impresia că ei nu merg, ci levitează, că ei nu vorbesc, ci emit adevăruri fundamentale menite să zguduie lumea, că ei nu sunt făcuți din carne și oase, ci din platină și diamante, iar atunci când merg la baie, o fac doar pentru a rostogoli mărgăritare.

Pentru că, de cele mai multe ori, totul nu este decât o spoială, pentru frumusețe e responsabilă mama natură – și ea, parșivă, căci nu le-a dat-o de tot, ci doar cu împrumut – iar succesul este, și el, trecător și relativ, însă caracterului omului, nu.

Pentru că au despre ei o impresie atât de eronată, încât, oricine ar încerca să-i aducă, chiar subtil, cu picioarele pe pământ termină julit și nicidecum siderat de corola de minuni a lumii concentrată în ei înșiși, așa cum le place să creadă.

Pentru că se poartă atât de disprețuitor cu femeile, considerând că niciuna nu este suficient de bună pentru a se ridica la standardele lor, artificial ridicate până la cer și dincolo de el, de la înălțimea cărora ai senzația că-ți scuipă, la propriu, semințe în cap.

 

Pentru că sunt atât de tare furați de sclipirea propriei persoane, încât omit să evolueze, să învețe, să se cizeleze, considerând că sunt atinși de perfecțiune și că, desigur, vor rămâne veșnic așa, în timp ce muritorii de rând din jurul lor vor îmbătrâni, se vor urâți, vor decădea și vor trece prin tot felul de experiențe de viață care mai de care mai dure.

Pentru că sunt de un prost gust desăvârșit atunci când au pretenția că totul li se cuvine și că nimic nu le poată sta în cale, dar și că nicio femeie nu-și poate ține chiloții pe ea în preajma lor.

Ce să mai, ei sunt l’ombelico del mondo, iar asta mă lasă cu desăvârșire rece.

1 COMENTARIU

  1. Discutabil. Cunosc o sumedenie de barbati frumosi si de succes care au bun simt si nu se cred “corola de minuni a lumii”. Sunt ferm convinsa de faptul ca cei pe care i-ai intalnit tu au fost si ei la fel. In esenta, un om de afaceri, un gentelman, stie sa se comporte cu o femeie. Asta e primul lucru pe lista unui barbat de succes: Psihologia analitica. Dar noi femeile, avem modul nostru de a..vedea adevarul. Si mai apoi de a-l transforma si a-l face din …cacat, bici. Evi-fucking-dent ca in sinea ta, iti doresti un barbat frumos si de succes impofida unuia urat, care pute a transpiratie, a nespalat si a prost si care iti cere bani sa-si ia o sharoma cu de toate. Dar ca blogger, tinzi sa spui lumii … ca nu. In rest, spor la scris. Ca fantezie, bloggul este super

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here