Fuck trends!

0
1887

E un trend și ăsta, așa cum este să umbli cu vârful telefonului ițit din pantalonul de la spatele al blugilor ce stau să crape pe fund, indiferent că este fund de fată mare, de pițipoancă sau de femeie pe care maternitatea nu l-a lăsat chiar indiferent. Adică, mai bine zis, l-a cam lăsat.

E un trend și ăsta al trioului alcătuit din bărbat, soție și amantă. Un triunghi pe ale cărui două laturi feminine face șpagatul, precum Van Damme în reclama la camioanele Volvo, el, bărbatul. Soțul, adulterinul, amantul de ocazie. Falnicul mascul cu biluțe cât două corcodușe și pe care doar un palmares bogat de cuceriri efemere le mai umflă nițel și asta doar în propriii ochi.

E un trend și ăsta ca el să lase urme prin paturi străine, iar ea să se vaite apocaliptic. La prietene, pe internet, nu contează. În privat sau în public, jelania este aceeași. Și căruța merge mai departe. Ca unsă.

E un trend și ăsta să halim pe nerăsuflate ideea că, intrând într-o căsnicie, e ca și cum am intra la toaleta publică a unui bar și, că prin urmare, dacă trebuie să stai la coadă, că e aglomerație, e normal. În plus, poți ieși după ce ți-ai făcut treaba, poți ieși când ai chef și nu mai ai nevoie.

E un trend și ăsta al semnării pe bandă rulantă de hârtii care leagă și dezleagă destine ce s-au proptit strâmb unul în coasta celuilalt, fără să mai conteze nimic. Nici măcar amărâtele alea de victime colaterale.

E un trend și ăsta să fii, ca femeie, cârpă și, ca bărbat, un lustragiu de performanță.

În cazul ăsta… fuck trends!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord