M-am săturat să fiu șantajat de amantă!

Am ocolit subiectul până m-a nimerit, până m-a obligat, aveam o colegă la muncă și am refuzat-o în repetate rânduri. Nu i-am dat curs invitațiilor, dar insistența ei m-a transformat într-un bărbat care își iubește soția, dar o înșală, un bărbat cu principii, dar mincinos și alunecos. Practic, mi-am descoperit o altă față, un alt fel de a trăi și de a reacționa la stres, da, la stres, pentru că asta simt în permanență. Mi-e frică să nu fiu descoperit, deși simulez bine, mi-e frică și-mi îngheață sufletul când îmi sună telefonul și eu sunt acasă, sunt în dormitor sau sunt în pat cu soția.

Am stabilit, amanta asta a mea are niște limite, dar tot face glumițe cu mine și mă amenință că o să rămân al ei, că are un plan și că, la sfârșit, o să-mi dau seama că am fost făcuți unul pentru altul. Uite așa mă îmbrobodește și mă ține ca pe jar. Nu am curaj să-i refuz nimic, iar, în ultima perioadă, a început să-mi solicite prezența tot mai mult. Soția mea este pâinea lui Dumnezeu, nu mă controlează și are încredere în mine, mă susține și mă încurajează în tot ce fac, dar proastă nu este, știe când să pună stop jocurilor mele amoroase.

Am mințit săptămâna trecută că mi-au tăiat din salariu, ea a zâmbit și a lăsat-o așa. Aveam nevoie de mai mulți bani pentru a-mi întreține amanta, pentru a-i cumpăra inelul cu diamant. Nu, soției nu i-am luat așa ceva, ea nu a cerut un asemenea cadou. Vedeți? Amanta mea este o profitoare, știu asta, îmi spune că așa trebuie să fie un bărbat, atent.

Am încercat să rup nenorocita asta de legătură, dar am eșuat lamentabil. Am încercat să impun o pauză, dar am obținut exact contrariul, amanta a devenit obsesivă, a început să-mi ceară mai multe nopți împreună. Am ajuns să spun acasă că lucrez noaptea în locul unui coleg care a suferit un accident și care are nevoie de ajutor o perioadă.

Acum, când scriu, sunt în drum spre amantă, o să dorm la ea, fac de noapte, sunt șantajat și sătul. O să-i spun adevărul, azi am să o anunț că m-am săturat și că… nu are cui să mă pârască! O să fie un șoc pentru ea și nu are ce să mai facă, jocul de-a sclavul s-a terminat. De săptămâna viitoare, trebuie să găsească un alt scenariu. Vă frecați la ochi? Da, în realitatea ei nu am amantă, o am doar pe ea și îmi ajunge, dar ne jucăm în fiecare lună un alt joc. De acesta cu soția păcălită de către un soț care nu vrea m-am săturat. Gata, azi o să-i spun tot ce am pe suflet. Vreau și eu o parteneră mai slabă, vreau să-mi fie asigurat un scenariu diferit, o plajă și câțiva palmieri, că, de nu, îmi iau jucăriile și plec la… adevărata amantă, aia de care chiar nu știe! Să vezi mutre ce o să facă, să vezi plâns și întors spatele o săptămână întreagă, îi vine greu să interpreteze rolul unei slăbănoage după ce s-a împrietenit cu frigiderul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here