Păi e frumos, domnul/doamna autor de citate motivaționale care ai gândit și, din păcate, nu ai ținut doar pentru tine asemenea perlă?

0
2331

Știu că supraviețuim în online pe bază de citate motivaționale… unele sunt atât de „bune”, că le-am cere administrate pe venă, alături de glucoză și calciu, ca să-și facă efectul mai rapid, în special dacă sunt dintr-acelea care te-nvață ce e aia o relație, o iubire, o îndrăgosteală și cum să le manevrezi, ca să nu-ți prinzi cumva degețelele sau inimioara în complicatele lor mecanismele.

De exemplu, din greșeală, am luat recent o doză de astfel de motivaționale și, să nu fiu ipocrită, le-am găsit digerabile, dar mi-au stat în gât și cât pe cel să le vărs, când am citit unul care sfătuia mămos (sau tătos, nu mi-e clar), ca atunci când nu primești cât dai în iubire, să mai dai ceva de la tine partenerului: papucii, ura și la gară!, că doar e vorba de un troc aici, de un schimb comercial în care, dacă nu se pupă cantitățile date/primite, în urma măsurătorilor exact efectuate cu cântarul sau poate cu ruleta, atunci e clară situația, șutul în fund și… să intre următorul!

Păi e frumos, domnul/doamna autor de citate motivaționale care ai gândit și, din păcate, nu ai ținut doar pentru tine asemenea perlă? Deci despre asta este vorba în iubire și eu, ca proasta, nu am știut și uneori am oferit mai mult și am uitat să cer înapoi tot la fel și alteori am primit mai mult și, ca o ticăloasă, nu am dat la fel înapoi. Sau poate, mai știi, că oi fi primit/dat, dar n-am avut la mine instrumentul de măsurat cât dai și cât primești în iubire și am rămas confuză la centrul iubirii necunatificate. Să-mi fie rușine! Data viitoare, știu ce fac, ofer doar două kilograme (sau kilometri, juli, amperi, wați, la alegere, ca la piață) și cer înapoi tot atât. Poate, în weekend, o să fac și niște oferte, mă mai gândesc… Așa e bine? Mă calific ca aptă să intru într-o relație adevărată în care dai cât primești și primești cât dai? Mulțumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord