S-a lansat volumul 3 din seria „Confesiunile unei fete rele”

Azi, 11 mai, a avut loc lansarea oficială a volumului 3 din seria „Confesiunile unei fete rele, serie începută în vara anului 2018, odată cu publicarea primului ei volum, și continuată, în mai 2019, cu cel de-al doilea volum.

Confesiunile unei fete rele” sunt o poveste de viață condimentată cu picanterii, iubiri aflate la limita dintre eternitate și fantezie, aventuri pierdute în atâtea așternuturi și mirajul fericirii în doi.

Anays este cea care face regulile în iubire. Dar în fața iubirii adevărate chiar și un suflet răzvrătit ca al ei, care caută de obicei trupuri goale în care să răsune ecoul inimilor impulsive, nu poate ceda. Obsesia iubirii eterne alături de N. o urmărește de-a lungul vieții, cu visurile sale atârnând de un fir subțire din croiala sufletului. Până când… până când fata rea spune „DA” și se lasă învăluită de iluzia fericirii.

Dar găsește oare cu adevărat bărbatul care știe cum să o iubească după placul inimii ei sau este adevărat că iubești o singură dată în viață, definitiv și irevocabil?

Ce termen de valabilitate are iubirea? Și în câte dormitoare trebuie să o căutăm? Iar când o descoperim, trebuie să riscăm totul sau riscăm să cădem în mirajul fericirii?

Comandă acum pachetul Confesiunile unei fete rele” și vei descoperi ce sacrificii trebuie să facă o fată rea pentru a-i fi bine într-o lume a iubirilor trecutului și a pasiunii!

Comandă de aici pachetul promoțional cuprinzând cele trei volume ale seriei „Confesiunile unei fete rele”

Dacă deja ai primele două volume ale seriei, poți comanda doar volumul 3 de aici.

Dacă dorești să comanzi doar volumele 1 și 2, intră aici.

Dacă dorești să comanzi doar volumele 2 și 3, intră aici.

Dacă dorești să comanzi doar volumul 1, intră aici.

Dacă dorești să comanzi doar volumul 2, intră aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord