Shakira Pique Song – cutremurul like-urilor

*

M-am oprit la subiectul acesta pentru că este vorba despre iubire, despre respect și despre familie. Include până și trădare, umilință și cădere în dizgrație. Multe sosuri picante și lacrimi mai mult sau mai puțin artificiale. Are până și o soacră în poveste și, ce să vezi, ne vorbește despre cultura financiară, despre taxe și impozite. Cum să nu sesizezi un asemenea subiect și cum să nu faci prăjitura aia bună de se numește profiterol.

Am lăsat vremea să treacă și lucrurile să se așeze pe un făgaș normal, am tăcut la vremea speculei și acum vin în fața voastră pentru a face o analiză cu privire la Shakira Pique Song. O să încep prin a spune că nimic din ce s-a întâmplat acolo nu este nici normal și nici moral. În primul rând, mă gândesc la amanta lui Pique, ea nu era vedetă și nu era obișnuită cu genul acesta de promovare. Au fost egoiști cei doi protagoniști din poveste, au fost cruzi și nemiloși.

Ar fi fost bine să-și încheie socotelile între ei și, mai apoi, să-și vadă în liniște de viață. Dar când vinzi cai verzi pe pereți și din asta trăiești, pentru că trebuie să o spunem, cam asta mai vindeau ei – între noi fie vorba, trăiau din amintiri, din ce au fost odată – repet, când vinzi cai verzi pe pereți și cumpărători sunt gârlă, asta este, faci o melodie nouă și mai faci ceva, dai naștere unui trend, determini lumea să se împartă în două tabere mari și late, pro și contra, separi, desfaci apele, practic manipulezi și controlezi mai bine masa de manevră. Cam asta au făcut Shakira și cu al ei Pique și, repet, pe micuța Clara au executat-o în public, în văzul tuturor, încât sărăcuța a ajuns să ceară consiliere psihologică. Mai mult de atât, Clarita a ajuns să fie urmărită și atacată de fanii Kirei, Kiralinei, pralinei, ciocolatiei Shakira, Kiruța, zmeuța înșelată, lupoaica abandonată, „la puta loba”, cum nu puțini spanioli au spus printre toți dinții, oameni sănătoși la diblă, da, da perfect sănătoși la bostan, dar nu la cap…

Ei, și ce să vezi, s-au vândut discurile sub formă de vizualizări cum nu s-a mai întâmplat de multă vreme, oameni care pretind că iubesc muzica au fost scoși din bârlog și s-au văzut nevoiți să-și recunoască dragostea pentru scandal și apartenența la o specie degradată, imorală, fix invers decât ar fi fost normal.

Nu numai că nu au refuzat imoralitatea, dar au premiat-o și au suit-o în topurile muzicale, că doar urechea ascultă mai cu poftă satiricele versuri interpretate de o plângăcioasă printre suspine. Lasă, lasă, fată, că nu se mai întoarce la tine, știm că tu ești o cățea care nu ar accepta așa ceva… AU, SCUZE, lupoaică, mă gândeam la caninii și la mușcătura aplicată pe jugulara Claritei și, fără să vreau, mi-a scăpat.

Până la urmă, și o cățea este bună dacă face bani pentru puii ei. În fine, să cânte la altă masă că noi ne-am prins și nu facem ca ea, noi nu cerem leșuri și ne vedem de treaba noastră, că doar nu noi am scris aici și nici în alte părți și nu noi, nenicule, nu-i lăsăm să se răcească în creștineasca împărăție a celor mulți de au sărit gardul pe când poarta era larg deschisă. Shakira, shakira, sarmele… scuze, profiterol!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here