Știi ce-i poate pielea unui bărbat după cum se poartă cu femeile

0
7745

Nu există dovadă mai clară a caracterului unui bărbat decât modalitatea în care acesta se poartă cu femeile – de la cele ce-i sunt prietene, colege, amice, până la iubite, soții, amante, soacre etc. Și mai ales când este nervos. Se știe că, la nervi, ne cam dezbrăcăm de haine și măști și ne arătăm în splendoarea goală a minunatului nostru caracter, rezultat direct al combinației (uneori fatale!) dintre moștenire genetică, educație și experiență. Astfel, analizând modul în care un bărbat tratează sexul frumos (sau slab, după unele minți mai îngustuțe), putem ști cât de meschin, de complexat și de frustrat este. Sau, dimpotrivă.

Căci adevărata sa valoare transpare fără echivoc din modul în care alege și articulează cuvintele, zvârle gesturile și privirile, își controlează (sau nu) pornirile instinctuale în preajma unei femei, față de care, oricând, va voi să-și arate fala. Problema este fix modul în care aleg să facă asta…

Sunt bărbați care consideră că o femeie este impresionată de bădărănie, proastă creștere și lipsă acută de bun-simț sau că acestea ar constitui apanajul unui bărbat adevărat.

Sunt bărbați care consideră că o femeie nu merită prea multă atenție, politețe sau bătaie de cap.

Sunt bărbați care consideră că femeie se ia în stăpânire, ca un obiect, și se folosește după bunul plac.

Sunt bărbați care consideră că femeia e mai rezistentă decât coafura și suportă fără să cârtească și fără urmări în sufletul ei (dacă o avea așa ceva!) orice fel de manifestare, oricât de golănească sau violentă ar fi ea.

Sunt bărbați care consideră că femeia este coșul personal de gunoi, acolo unde te lepezi de toate frustrările adunate peste zi.

Sunt bărbați care consideră că femeie nu este decât o menajeră, o bucătăreasă, o bonă și nimic mai mult.

Sunt bărbați care consideră că, din naștere, sunt superiori femeilor și că acestea trebuie să le cadă la picioare, secerate de măreția lor orbitoare.

Sunt bărbați care consideră că li se cuvine totul, trebuie doar să întindă mână și să ia, iar atunci când nu este așa, ne-arată ei cum stă treaba.

…și mai sunt și bărbați de care toate acestea sunt străine. Ei, bine, pe aceia să-i căutați, chiar dacă, aparent, nu au sclipici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord