Am peste 40 de ani, dar sufletul mi-e tânăr și iubesc un bărbat de 30

sursa foto freepik

Dap, sunt o femeie matură, cu peste 40 de ani la activ, care a ales să-și deschidă inima către un bărbat mai tânăr decât ea cu aproape zece ani. De ce? Pentru că, așa cum spun unii, sufletul mi-e tânăr și plin de energie. Bine, aceasta este o ironie, desigur, dar să mergem mai departe și să vă povestesc puțin din această aventură sentimentală atipică.

În primul rând, ce a găsit el la mine? Ei bine, probabil că îi place să se simtă călăuzit de o femeie matură și înțeleaptă, care îi poate oferi sfaturi despre viață și care nu se agită pentru orice fleac. Îmi imaginez că îi place și faptul că am cunoștințe vaste despre muzica anilor ’80 și ’90 și că îi pot povesti povești despre vremurile în care telefoanele nu aveau ecrane tactile și internetul era un lux. De asemenea, probabil că îi place și că îmi place să mă distrez și să râd, chiar dacă poate cultura mea este un pic cam vintage pentru gusturile lui.

Dar ce apreciez eu la el? Ei bine, în primul rând, să fim sinceri, mă face să mă simt mai tânără. În preajma lui, parcă timpul își pierde relevanța și îmi amintesc cu nostalgie de zilele când eram invincibilă și încrezătoare în viitor. Apoi, îmi place faptul că are o curiozitate sinceră și că este deschis la noi experiențe și idei. Da, poate că nu a trăit aceleași evenimente istorice ca mine, dar este dispus să învețe și să exploreze lumea alături de mine.

Și să nu uităm de pasiunea și entuziasmul lui. Îmi recreează vremurile când fiecare zi era plină de posibilități și de aventuri neîncercate. Ei bine, acum poate că am mai multe riduri și câteva fire de păr alb ascunse bine sub vopsea, dar vigoarea lui – dacă înțelegeți la ce mă refer – mă face să uit de ele și să mă bucur doar de prezent și de faptul că explorăm împreună teritoriile inedite ale iubirii și ale relațiilor văzute cu ochi de soacră de către societate. Hai, contraziceți-mă dacă aveți cum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here