„Cum te vrea femeia”

2
10217

Cum era de așteptat, replicile la articolul „Cum te vrea bărbatul” nu au întârziat să apară. De la comentarii de susținere (din partea femeilor, desigur), la atac la persoană (din partea bărbaților, că așa știu unii dintre ei să combată o idee), nu a lipsit nimic. Am decis, pentru corectitudine, să public, cu acordul autorului, cel mai pertinent mesaj primit pe acest subiect din partea unui bărbat. Enjoy!

„Un astfel de articol nu poate rămâne fără replică, cred că ești conștientă. Nu vreau să mă pronunț asupra „corectitudinii” sale, să zicem că este părerea ta și ți-o respect… mă rog, vorba vine. Ideea este că și noi, bărbații, avem ceva de spus pe subiect! Și o s-o fac… în stilul tău, că poate așa se înțelege mai bine!

Și bărbat adevărat, mascul feroce, și sensibil și delicat ca o panseluță, ca nu cumva să-i rănești sentimentele-i multe și extrem de complicate, nu poți tu să le cuprinzi…

Și amabil cu prietenele ei, volubil și plăcut, și departe de ele, că doar nu ești un Don Juan de cea mai joasă speță să le faci ochi dulci.

Și potent nonstop, capabil să o iubești muuult, sălbatic, și delicat, înțelegător, sensibil și îngăduitor cu cele 1257 de dureri de cap lunare.

Și potent (sâc!) financiar, darnic, generos, romantic și mereu cu-n cadou în brațe și c-o floare-n dinți, și cumpătat, econom și echilibrat, ca un adult ce (pretinzi) că ești.

Și cu alură de brută neîmblânzită, și parfumat, scos mereu ca din cutie și, pe ici, pe colo, epilat.

Și mitocan, miștocar, șmecher, și rasat, rafinat, stilat, intelectual.

Și mort după ea, mereu în umbra ei, mereu la dispoziția ei, mereu atent la cum și-a ridicat degetul mic, și suficient de departe, cât să aibă spațiu și intimitate, ca altfel se duce la mă-sa să-și plângă în pumni nefericirea.

Și un excelent observator când și-a schimbat nuanța părului din blond în blond cu vagi umbre aurii, și roșul de pe unghii în vișiniu sau și-a luat a cincisprezecea rochie nouă albastră săptămâna asta, și lipsit de simțul observației când portofelul plânge cu sughițuri și bugetul familial are nevoie de ghips.

Și cu un serviciu de prestigiu, complex și care să te solicite maxim, după care urmează implicarea zilnică în toate treburile casnice, și cu timp liber nelimitat pentru ea și programul ei, din care nu lipsesc desele și lungile sesiuni de shopping sau plimbările romantice pe unde a înțărcat mutul iapa.

Și interesat de toate bârfele pe care nu mai are unde să le deșerte, și om serios care nu are vreme de pierdut cu discuțiile meschine și complet neinteresate care ar putea ave loc, de exemplu, la o bere cu prietenii tăi.

Și prieten devotat lor, prietenilor tăi, că tot veni vorba de ei, și niciodată împreună cu ei, tocmai am văzut de ce.

Și inteligent, empatic, emoțional cât să rezonezi cu orice rahat, și prost cât să nu pricepi manipulările ei ieftine.

…și toate acestea, simultan! Acum și mereu!”

Un bărbat

2 COMENTARII

  1. Perfect de acord cu cele exprimate mai sus, însă doar la nivel de „pitzi” sau cel mai întâlnit tip de fete în ziua de azi.
    O femeie adevărată trebuie să fie puternică moral și potentă financiar, nu trebuie să atârne după unul și altul în mod uzual. În rest sunt de acord, un bărbat trebuie să fie matur, să își conștientizeze femeia de lângă el și sa știe cum sa o facă sa zâmbească și sa radieze. În schimb bărbatul nu trebuie să se neglijeze pe el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

Sunt de acord